Alkuperäinen Intialainen kasvo- ja päähieronta

(Shiroabhyanga)

Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutu, pää, kasvot sekä korvat. Hieronta saattaa poistaa stressiä ja lihasjännityksiä, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, päänahan hyvinvointia ja hiusten kasvua.

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto, joka on erittäin rentouttava ja energisoiva. Se on osa Ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Perinteisissä intialaisissa hoitomuodoissa suositellaan pään hierontaa päivittäin.

Nykyaikainen intialainen päähieronta yhdistää alkuperäisen tuhansia vuosia vanhan päähieronnan ja niska-hartiaseudun hieronnan. Se on länsimaalaiseen elämäntapaan sopivaa, erittäin rauhoittavaa hierontaa.

Hieronta tasapainottaa autonomista hermostoa ja siten saattaa nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäistä sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen antaen voimaa ja elämäniloa. Hoidon jälkeen olo on rauhallinen ja seesteinen.

Hoito tehdään hoitopöydällä öljyä käyttäen.

Intialainen päähieronta sopii erityisesti, jos sinulla on

* stressiä
* migreeniä tai päänsärkyä
* lihasjännityksiä niska-hartiaseudulla
* unettomuutta
* ahdistusta

Hoidon vaikutuksia ovat

* rentoutunut olo
* stressiperäisten oireiden helpottuminen
* niska-hartiasärkyjen helpottuminen
* päänsäryn / migreenin helpottuminen
* unen laadun paraneminen
* aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuminen
* aivojen hapensaannin lisääntyminen


Varaa tästä aikasi.