Tilaa BEMER -luento!

23.02.2020

Kiinnostaako BEMER? Tiedätkö mihin kaikkeen mikroverenkierto vaikuttaa?

Tilaa ilmainen BEMER -luento kotiisi. Kerää vaikka pikkuinen ryhmä ystäviä ja tuttavia niin tulemme paikalle esittelemään BEMERIÄ ja samalla voitte myös kokeilla BEMER hoitoa.

BEMER Horse setti

Kerää pieni ryhmä kiinnostuneita niin tulen esittelemään uutta ja tehokasta BEMER Horse settiä. Kaikkien paikallaolijoiden kesken arvotaan yksi näytehoito kyseiseltä tallillta, joka annetaan luennon jälkeen.

Annan myös hoitoja BEMER Horse setillä, kysy rohkeasti lisää!

Susanna, puh. 050-3300701, susanna.castren@gmail.com

TOIMIIKO BEMER TERAPIA TOSIAAN?

Vuosien varrella BEMER-terapiaa kohtaan on Suomessa esitetty epäilyksiä, jotka edelleen askarruttavat monia. Pulsoivien sähkömagneettisten kenttien voimakkuudet, joita BEMER-terapiassa käytetään, ovat kovin alhaisia, joten voiko hoito oikeasti toimia?

Epäilys on ymmärrettävä, koska maapallon muodostama magneettikenttä on voimakkuudeltaan (Suomessa) noin 50 mikroteslaa (µT), kun taas BEMER-terapiassa käytettävät voimakkuudet ovat 3,5 µT - 50 µT koko kehon hoitoalustalla. Kuinka terapia voi vaikuttaa näin alhaisilla voimakkuuksilla? Emmehän saa hoitovaikutusta päivittäisestä maan magneettikentässä oleilustakaan.

Selitys piilee siinä, että maan magneettikenttä on STAATTINEN, kun taas BEMER-terapiassa käytettävä sähkömagneettikenttä on PULSOIVA eli tietyillä taajuuksilla sykkivä. Tämä PULSSI muodostaa erityisen SIGNAALIN, jolla on hoitava vaikutus kehoomme.

VOIMAKKUUS JA SIGNAALI OVAT KAKSI ERI ASIAA

Mietitäänpä hetken radion toimintamekanismia. Voimme säätää äänen voimakkuuden haluamallemme tasolle. Mutta äänen VOIMAKKUUS määrää vain sen, kuinka kovalla äänellä kuulemme lähetyksen - ei sitä MITÄ kuulemme. Sen MITÄ kuulemme, määrää lähetys eli ÄÄNIAALTO (signaali), jonka korvamme ottaa vastaan. Sen mukaisesti kuulemme joko klassista musiikkia, iskelmää, puhetta tai jotakin muuta. Pelkkä äänen voimakkuus ei siis riitä, tarvitaan myös lähetys eli signaali.

BEMER-terapian vaikutuksen voi ymmärtää samaan tapaan. Terapian ydin on pulsoivan sähkömagneettisen kentän muodostama ainutlaatuinen, patentoitu, moniulotteinen SIGNAALI. Sähkömagneettikentän VOIMAKKUUS on tarpeen, sillä sen avulla signaali kuljetetaan kehoon, mutta yksin se ei riitä. Tutkimuksin ja mittauksin on todettu, että alhaiset voimakkuudet riittävät mikroverenkierron stimuloimiseksi tällä signaalilla.

VAIKUTUS REAALIAIKAISESTI MITATTAVISSA

BEMER on EU:ssa hyväksytty lääkinnällinen laite. Se kuuluu luokkaan IIa (93/42/EEC), mikä tarkoittaa, että se on turvallinen itsehoitolaite kotikäytössä. Vuonna 2014 BEMER-terapialle perustettiin jopa oma laitekategoriansa "stimulointilaitteet fysikaaliseen verisuoniterapiaan", koska kohdennettu vaikutus verisuonten toimintaan voitiin osoittaa. Näyttö terapian toimivuudesta on siis ollut riittävä.

Eikä ihme, sillä terapian vaikutus voidaan mitata reaaliajassa - eli mikroverenkierron tila voidaan mitata ennen terapiaa, sen aikana ja jälkeen - ja huomata ero. Mittalaitteet eivät vain vielä ole yleistyneet terveydenhuoltoon. Niitä löytyy lähinnä tutkimuslaitoksista.

Signaalin kehittäjä, professori, lääkäri ja fyysikko Rainer Klopp, kävi demonstroimassa mikroverenkierron mittaamista ja BEMER-hoidon tehoa Suomessa vuonna 2015.

BEMER-TERAPIA TOIMII - JA VIELÄPÄ TEHOKKAASTI!

01.02.2020Hevosihmiset huom!
29.03.2020Covid-19
23.02.2020Tilaa BEMER -luento!
02.11.2018Uutena Reikihoito
30.06.2018Stressiniskahieronta 30 min
08.12.2017Uusi hoitopaketti, Stress Away!
08.10.2017Uudet hoitopaketit
12.05.2017Hyvinvointia kehon puhdistumisesta!
05.04.2017Nyt voit maksaa myös kortilla!
30.01.2017Klaukkalan toimipiste!

Siirry arkistoon »