Hei,

Olen valmistunut Harmonet Koulutuksesta kesäkuussa 2013 vyöhyketerapeutiksi sekä Ayurvedahoitajaksi. Olen aina ollut kiinnostunut vaihtoehtoisista hoidoista, mutta saatuani apua vyöhyketerapiasta omiin vaivoihini päätin lähteä opiskelemaan sitä. Marraskuussa 2015 syvensin vielä opintojani ja valmistuin Harmonet Koulutuksesta Diplomivyöhyketerapeutiksi. Teen hoitoja tällä hetkellä työn ohella, joten aikoja on varattavissa arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoan monipuolisen valikoiman luontaishoitoja erilaisten kiputilojen ja ongelmien mahdolliseen hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Voit tulla myös vain rentoutumaan ja antamaan itsellesi kiireettömän hetken. Minulle hoitotyö tarkoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista. Kun pidät huolta itsestäsi, myös lähimmäisesi voivat paremmin!

Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja teen myös hevos- ja koirahierontoja. Vuonna 2020 sain BEMER Horse setin itselleni jolla annan myös hoitoja hevosille. 

Viihdyn luonnon rauhassa, rakastan tehdä pitkiä lenkkejä koirien kanssa ja harrastan ratsastusta, jonka olen aloittanut 9-vuotiaana. Luonto ja eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Perheeseeni kuuluu aviomies, 3 koiraa ja 2 hevosta.

Pienikin rentoutumishetki arjen keskellä voi saada ihmeitä aikaan! 

panos elämälle
on kaikki tai ei mitään
jossitellen saat vain katumuksen sisään
koskaan ei oo myöhäistä sisällesi huutaa
jos sielu lähtee mukaan on helppo vaihtaa suuntaa

Pidä kii (Jore Marjaranta)

Olet lämpimästi tervetullut hoitohuoneelleni maalaismaisemiin Vihdin Haimooseen!