Aromahieronta

Aromahieronta on pehmeä hoitomuoto jossa käytetään eteerisiä öljyjä. Aromaattiset öljyt toimivat tasapainottavasti ja tukevat kehoa sen pyrkiessä pitämään elimistön tasapainoisessa tilassa. Hoidon tavoitteena on voimistaa kehon luonnollista parantumiskykyä, helpottaa kipuja ja särkyjä sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä.

Saat rentoutua hellässä hieronnassa ja nauttia ihanista tuoksuista. Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli, että keho.

Aromahieronnan teho perustuu paitsi hierontaliikkeiden, myös käytettävien eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä sekä ihon että hengitysteiden kautta verenkiertoon. Ne vaikuttavat myös hajuaistin kautta keskushermostoon. Hieronnassa käytettävillä eteeristen öljyjen tuoksuilla on oma tehtävänsä. Jokainen tuoksu vaikuttaa meidän kehoomme eri tavalla. Kokonaisvaltainen hoito rentouttaa sekä kireät lihakset, että mielen. Hieronnalla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja, sairauksia, univaikeuksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään erilaisia kipuja. Hieronta saattaa vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Käytän hieronnassa luomuöljyä.

Varaa tästä aika.