BEMER-verisuoniterapia

Istuminen, stressi, huono unenlaatu ja ikääntyminen ovat niitä yleisiä syitä, jotka heikentävät kehon luonnollisia toimintoja ja vaikuttavat haitallisesti terveyteemme.

Ravinteiden ja hapen parempi hyödyntäminen soluissa sekä aineenvaihduntatuotteiden tehokkaampi poistuminen vaikuttavat kehon itsesäätelymekanismeihin. Heikentyneen mikroverenkierron stimuloiminen BEMER-terapian avulla auttaa kehoamme toimimaan paremmin. Luonnollisesti, helposti ja turvallisesti. Bemer terapialla ei ole todettu minkäänlaisia haitallisia sivuvaikutuksia.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja.

Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen verisuoniterapia tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja.

Verenkierto on ihmiskehon jakelujärjestelmä. Se huolehtii kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä aineenvaihduntatuotteiden poiskuljetuksesta. Näistä prosesseista 75 % tapahtuu pienimmissä verisuonissamme - mikroverenkierrossamme.

Lukuisat kaksoissokkotutkimukset ovat osoittaneet BEMER-terapian tehokkuuden. Haavojen parantumisen, suorituskyvyn lisääntymisen ja kehon uusiutumisprosessien aloilla ovat tutkimuksemme tehneet uraauurtavaa työtä. Samalla tutkijamme ovat hankkineet ja julkaisseet arvokkaita ja aikaisemmin tuntemattomia oivalluksia paikallisesta ja humoraalisesta säätelymekanismista. BEMER-tuotteet ovat virallisesti rekisteröity lääkinnällisiksi laitteiksi EU:n alueella.

Näihin kaikkiin voit saada apua BEMER-terapialla:

* Selkäkipuihin ja lihasjännitykseen
* Tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia
* Niveltulehduksen tukihoitomuoto
* Diabetekseen
* Fatiikki - väsymysoireyhtymään
* Perifeeriseen valtimotautiin
* Reumatismiin
* Nukahtamiseen ja unen laadun parantumiseen
* Haavojen nopeampaan paranemiseen

Lue lisää täältä: https://susannacastren.bemergroup.com/fi

Huom! BEMER-terapiaa annetaan myös eläimille. Hyviä tuloksia ollaan saatu niin hevosten kuin koirienkin hoidossa. Jos kiinnostuit niin kysy lisää!

Täältä löydät tutkimustuloksia Bemeristä:

https://www.dropbox.com/s/scnj1i4q4u18ofw/PubMed%20julkaisujen%20abstraktit1119.pdf?dl=0