Quantum Touch

Kvanttikosketus

Quantum Touch perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon oman paranemisen on mahdollista aktivoitua. Usein esimerkiksi kehon virheasennon korjautuminen saattaa tapahtua jo yhdellä hoitokerralla, mutta vaikeammissa tapauksissa tarvitaan luonnollisesti useampia kertoja, koska kehon sopeutuminen omaan luonnolliseen asentoonsa vie oman aikansa. Jokainen on kuitenkin yksilö ja hoito saattaa vaikuttaa eri ihmisille erilailla.

Energiahoito saattaa rentouttaa tehokkaasti kehon ja mielen. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua sekä hiljentyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Energiahoito ei ole hieronta, vaan hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai käsittelee kehoa kevyin kosketuksin ja painalluksin tai antaa sitä kaukohoitona.

Energiahoito sopii useimmiten myös niille, joille hieronta ei käy. Kehoon virtaava energia antaa hoidettavalle tilaisuuden päästää irti jännityksistä ja vapauttaa alitajunnan luovuuden kanavia sekä antaa kehon eheytyä, jolloin ympärillä olevaa energiakenttää vahvistetaan ja saavutetaan kokonaisvaltaisesti ehyempi olo.

Vaikutusalueita ovat stressioireet, väsymys, levottomuus, unettomuus, jännittäminen, mielialan vaihtelut jne. Pitkittyneissä vaivoissa saavutetaan paras tulos sarjahoidolla.

Huomioithan, että tämä ei korvaa missään nimessä lääkärinhoitoa ja vakavissa sairauksissa käännythän aina ensin lääkärin puoleen.

Energiahoitoa voidaan tehdä myös eläimille. Hyviä tuloksia on saatu niin koirille kuin hevosillekin. Hoito kestää noin 30 min. tuntiin riippuen hoidon tarpeesta. Annan mielelläni lisätietoja tarvittaessa.

KAUKOENERGIAHOITO

Olen käynyt myös Aurinkohoitola Kirsi Grenin energiakoulutuksen jossa opetussisältöä olivat mm. energiajärjestelmä, chakrat, värit ja yhteistyö kokonaisuuden kanssa, vuorovaikutus ihmisten kanssa, energiallinen hoitotyö ja auttavana kanavana toimiminen. Teenkin mielelläni edullisia kaukohoitoja joista olen saanut erittäin positiivista palautetta. Hoidon jälkeen saat kirjallisen selvityksen hoidosta. Hoito kestää noin 30 min / 30€

Tässä yksi asiakaspalaute:

"Lämmin kiitos kaukohoitosarjasta! On todella ollut muutosten aikaa tämä alkuvuosi ja tuntuu että tämä on vasta alkua. Sain hoidoista ja viesteistä tukea ja rohkaisua näihin muutoksiin ja muutenkin selkeyttä elooni ja olooni. Raporttisi ovat aina olleet ihanan monipuolisia, kiitos niistä ja kaikista vinkeistäkin."

Energiaa on kaikkialla, meissä ja ympärillämme. Kehossamme on runsaasti energiapisteitä, joista 7 pääenergiakeskusta (chakraa) tunnetaan parhaiten. Energiakeskusten kautta vaikutamme kehomme ja energiakenttämme hyvinvointiin.

Varaa tästä aikasi.