Reikihoito

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto, joka on siirrettävissä ihmiseltä toiselle. Sen oppiminen on helppoa ja käyttö yksinkertaista. Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana niin, ettei hänen tarvitse luovuttaa omaa energiaansa, vaan hän välittää sitä itsensä ulkopuolelta hoidettavalleen tai itsehoidossa itselleen. Hoitojen lisäksi olennaisena osana japanilaiseen reikiin kuuluvat meditaatio- ja hiljaisuusharjoitukset.

Energiahoito rentouttaa tehokkaasti kehon ja mielen. Energiakäsittelyn avulla voit kerätä voimia, paikata energiavajetta, avata kehosi energiakanavia, poistaa tukkoisuutta, puhdistua sekä hiljentyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa energiatukkeumia. Näin ihmisen omat paranemisprosessit nopeutuvat, kivut ja säryt voivat helpottua ja omat voimat lisääntyä. Energiahoito ei ole hieronta, vaan hoitaja välittää energiaa käsiensä kautta, pitäen niitä kevyesti kehon päällä tai käsittelee kehoa kevyin kosketuksin tai painalluksin.

Reiki ei liity mihinkään uskontoon, ja sen piirissä onkin hyvin monenlaisia ihmisiä omine elämänkatsomuksineen. Luonnollisuutensa, helppoutensa ja kuitenkin tehokkuutensa ansiosta reiki on levinnyt maailmassa laajalti. Suomeen reiki tuli vuonna 1985.

Reiki herkistää myös kykyämme kuunnella sisäisen intuition ääntä, joka auttaa sairauksien ja vaikeuksien olemuksen ymmärtämistä ja syiden tiedostamista. Monet ovat kuvanneet tätä herkistymistä elämänilon ja harmonian sekä luovuuden lisääntymisenä.

Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Reikiä voidaan antaa myös eläimille. Hoidettavan keho ottaa vastaan käsistä välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan. Mahdolliset epämiellyttävät tuntemukset hoidon aikana tai sen jälkeen ovat kehon luonnollisia reaktioita energiatukosten purkautumisen yhteydessä. Niitä ei kannata kuitenkaan pelästyä. Vettä kannattaa juoda runsaasti hoidon jälkeen.

Varaa aika tästä!