Stress Away

On täydellinen stressin poistaja. Stress Away:ssä saat kokovartalo aromahieronnan, vyöhyketerapiaa sekä intialaista päähierontaa. Sopii myös loistavasti lahjakorttihoidoksi sellaiselle jolle haluat antaa täydellisen rentoutumisen.

Hoidon tavoitteena on voimistaa kehon luonnollista parantumiskykyä, helpottaa kipuja ja särkyjä sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Hieronnalla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja, sairauksia, univaikeuksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään erilaisia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Vyöhyketerapiahoito saattaa puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen sekä parantaa suoliston toimintaa.

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka vaikuttaa fyysisellä, emotionaalisella ja mentaalisella tasolla.

Hoito kestää 120 min.