Turvehieronta

Hoito sisältää lämpimän turvehauteen selälle tai muulle halutulle alueelle. Turpeen annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia, jonka aikana hierotaan pää, kädet ja jalat. Hoitoalueelle tehdään turpeen kanssa imukuppihierontaa. Tämän jälkeen hierotaan vielä öljyllä. Hoito on erittäin rentouttava, saattaa poistaa lihasjännityksiä ja kattaa kaikki turpeen hyvät vaikutukset.

Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty.

Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään, vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.

Varaa tästä aikasi.